U wilt uw oldtimer of klassieke auto verkopen?
U heeft geen zin in vreemde mensen aan de deur, al die telefoontjes, wel kijkers maar geen kopers of al het andere “gedoe” er omheen?
Of het lukt u niet om uw oldtimer of klassieker auto verkocht te krijgen?

Sloetjes Classic Cars is uw oplossing als het gaat om de verkoop van uw oldtimer.

Wij kunnen u op verschillende manieren helpen bij het verkopen van uw klassieke auto. Zo kunnen wij de auto direct aankopen, of in consignatie nemen. Jaarlijks kopen wij vele auto’s van particulieren in. Daarnaast verkopen we auto’s in opdracht van klanten. Wij zijn hierin gespecialiseerd en ontzorgen u graag.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM UW OLDTIMER AAN TE BIEDEN


  Gegevens auto:

  Inkoop van uw oldtimer
  Wij zijn altijd op zoek naar interessante oldtimers en klassiekers voor de verkoop. Indien u uw oldtimer of klassieker (of een verzameling) aan ons wilt aanbieden, dan kunt u het formulier invullen. U krijgt altijd reactie van ons.

  Bemiddeling van uw Oldtimer
  Uiteraard is uw opbrengst bij verkoop in bemiddeling hoger dan wanneer wij de auto direct bij u inkopen.
  Sloetjes Classic Cars is een familiebedrijf. Wij werken op basis van vertrouwen en vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. Vooral ook omdat het verkopen van uw geliefde klassieker voor u geen dagelijkse bezigheid is.

  Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd is in de verkoop van oldtimers in topstaat. Wij richten ons niet alleen op de Nederlandse markt, maar voornamelijk op de Europese markt. Wij leveren onze auto’s aan zowel particulieren en vaste klanten als garagebedrijven in binnen- en buitenland.

  Wij verkopen uw oldtimer graag voor u. U betaalt daarvoor enkel een maandelijkse vergoeding ter compensatie van de advertentiekosten.

  Het biedt u een hoop gemak en voordeel:

  1. Uw garage/stalling is direct vrij.
  2. Wij garanderen een persoonlijke behandeling.
  3. Uw oldtimer staat veilig en droog gestald in onze showroom.
  4. U hoeft alleen maar uw oldtimer te brengen, verder geen rompslomp.
  5. U doet zaken met een officieel erkend RDW bedrijf, dat al sinds 1965 bestaat.
  6. Uw auto wordt door liefhebbers op een professionele wijze aangeboden in de markt.
  7. Kopers kunnen hun eigen oldtimer inruilen bij Sloetjes Classic Cars op uw auto. De ervaring leert dat veel klanten een auto willen inruilen wat voor een particulier vaak moeilijk ligt. Door inruil mogelijk te maken wordt de verkoopkans veel groter.
  8. Alle papier en financiële afwikkeling wordt door Sloetjes Classic Cars correct verzorgd.
  9. Maar het belangrijkste is nog dat u mee kunt profiteren van het enorme netwerk van internationale relaties en advertenties zowel op internet als in magazines in geheel europa.

  Waarom zou ik mijn auto verkopen via Sloetjes Classic Cars en niet zelf verkopen?
  Iedere oldtimer is uniek. Wij als specialisten weten hoe we uw auto aan moeten bieden en nog belangrijker aan wie we die aan moeten bieden. Het kan best zijn dat uw auto in Nederland misschien minder geliefd is maar in het buitenland des te meer geliefd is. Over deze kennis beschikken wij bij Sloetjes Classic Cars dankzij onze jarenlange ervaring als oldtimerhandelaar. Het is algemeen bekend dat de verkoopcyclus van een oldtimer of klassieker lang kan zijn. Wij nemen alle zorgen omtrent de advertenties, verkoop, alle communicatie, afspraken en ergernis door niet nagekomen beloftes door zogenaamde geïnteresseerden bij u weg. Tevens zorgen we voor de juiste en correcte afhandeling van de betaling en de kentekenpapieren. Het enige dat u hoeft te doen is de auto naar ons toe te brengen. Bij ons ligt de kans van slagen op verkoop van uw klassieker op 90% binnen 12 maanden.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  1. U brengt de auto in schone en gepoetste conditie naar onze showroom in Dinxperlo. Vergeet ook niet uw kentekenpapieren en eventuele beschikbare historie van de auto (onderhoudsfacturen en dergelijke) mee te nemen.
  2. Wij controleren de auto en bepalen samen met u de waarde.
  3. Bij overeenstemming maken we een overeenkomst op. Wij laten aan u de keuze of u de papieren van de auto thuis houdt of dat u ze aan ons afgeeft. Indien u de papieren aan ons geeft gaan ze in de kluis. U blijft uiteraard eigenaar van de auto.
  4. Wij maken de bekende uitgebreide fotoreportage van uw auto en plaatsen die foto’s op onze website. Tevens maken we een verkoopplan en gaan we uw auto aanbieden middels advertenties en websites in binnen en buitenland.
  5. Als de auto verkocht wordt dan maken we het overeengekomen bedrag op uw bankrekening over.
  6. Wij maken alle documenten gereed voor de kopende klant, zetten de auto op transport indien gewenst, en sturen de verkoper de vrijwaring per post toe.

  Vult u het formulier in! U krijgt altijd bericht van ons.
  Afhankelijk van uw aanbod en prijsstelling zullen wij uw auto inkopen
  of voorstellen uw auto in bemiddeling voor u te verkopen.
  U kunt ons ook direct bellen voor een voorstel: 0031-(0)611967689