Terug naar het overzicht
Type: SE / perfect original condition
Brandstof: Benzine
Transmissie: Handgeschakeld
KM stand: 109788
Bouwjaar: 1968
Prijs: Prijs op aanvraag
BTW/Marge: Marge


For english see below.

Deze Mercedes-Benz 280SE verkeerd in een perfecte toestand. Zo origineel vind je hem niet! De auto is compleet ongerestaureert en heeft nog geheel zijn eerste lak! Alle boekjes en onderhoudshistorie zijn bij de auto aanwezig. Hierdoor is ook aan te tonen dat de mercedes slechts 109000 originele kilometers heeft gelopen. Afkomstig uit Frankrijk van een familie die de auto heeft gebruikt als gelegenheidsvervoer. En daar is hij met zijn chique kleurstelling van luxe blauwe lak en donkerrood leer uiterst geschikt voor.

Zowel van buiten als van binnen ziet de auto er perfect uit. Geen roest, voorbeeldig hang en sluitwerk en in opmerkelijk goed verkerende originele lak. Ook het prachtige leder is als nieuw. De 280SE is voorzien van een goed lopende injectiemotor welke 185 pk levert.
Ook de versnellingsbak werkt zonder gebreken.

Wij adviseren u telefonisch contact op te nemen voordat u langs komt, om teleurstellingen te voorkomen. Telefoonnummer: +31 (0)315-651767

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

English:

This Mercedes-Benz 280SE is in a perfect condition. Perfectly original! The car is completely unrestored and still has its first paint! All books and maintenance history are available with car. 109,000 original kilometers. Coming from France from a family that used the car as an occasional carriage. Elegant color scheme of luxury blue paint and dark red leather.

Both from the inside and outside, the car looks perfect. No rust, excellent hanging and closure of all body parts. Remarkably good original paint. The beautiful leather is also original and in perfect condition. The 280SE is equipped with a well-running injection engine which delivers 185 hp.
The gearbox works without defects.

The car has Holland title and Holland mot/tuv. Easy to register in every EU country.

For more pictures, information and availability, please contact us!
Autobedrijf Sloetjes BV, Terborgseweg 1, 7091 DP DINXPERLO
Telephone: + 31 315651767

All cars we advertise are in our showroom in the Netherlands. We advise you to contact us by phone before you visit in order to avoid any disappointments.

No rights can be derived from the information in this listing.

We horen graag van u!
Wanneer u geïnteresseerd bent in deze auto, vertellen we u er graag meer over. U kunt ons direct bereiken. Vaak is het het makkelijkste om even te bellen.
Mail: ws@autobedrijfsloetjes.nl
Telefoon: 0315-651767
Mobiel en Whatsapp: 06-38324820

Afleverpakketen.
Bij Autobedrijf Sloetjes heeft u (bij de personenwagens) de optie om te kiezen uit drie afleverpakketten:

Afleverpakket Basis € 195,-
– Vloeistoffen check
– Wassen + stofzuigen
– Nieuwe A.p.k.

Afleverpakket Plus € 395,-
– 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak
– Vloeistoffen check
– Wassen + stofzuigen
– Nieuwe A.p.k.

Afleverpakket premium €795,-
– 6 maanden Bovag garantie
– Onderhoudsbeurt
– Nieuwe A.p.k
– Poetsen

Komt u binnenkort een proefrit maken?
Leuk! U kunt het beste van te voren een afspraak maken. Dan weet u zeker dat de auto nog aanwezig is en dat we alle tijd voor u hebben. Bel ons nu en we staan voor u klaar.

Autobedrijf Sloetjes – De zekerheden
Autobedrijf Sloetjes is al ruim vijftig jaar een vertrouwd BOVAG bedrijf voor aanschaf van een jong gebruikte auto. Wij zijn een familiebedrijf in de Gelderse Achterhoek. We handelen persoonlijk en op basis van vertrouwen.
Een auto kopen bij Autobedrijf Sloetjes houdt in dat deze auto een duidelijke aantoonbare historie heeft, geen voormalig total-loss auto is, een gegarandeerde kilometerstand heeft en geen voormalige taxi, lesauto of hulpdiensten-auto is.
Wij bieden zeer korte levertijden voor onze occasions. In overleg soms nog dezelfde dag rijden!

Aankoopkeuring
Zeker. U mag zelf zo lang als u wilt de auto inspecteren. Daarnaast bent u vrij om een aankoopkeuring uit te laten voeren door een onafhankelijke derde partij.

Financiering
Wij helpen u graag bij het vinden van een passende financiering bij uw auto. We werken samen met een betrouwbare aanbieder van financieringen tegen scherpe tarieven.

Inruil/taxatie
Bij bezoek aan ons bedrijf heeft u altijd snel een gegarandeerd marktconform bod op uw inruil/inkoop-auto.

Meer foto’s
Doorgaans vindt u op onze website meer foto’s dan op de diverse advertentiekanalen. Kijk nu op www.autobedrijfsloetjes.nl

Disclaimer
Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autobedrijf Sloetjes BV niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Neem altijd even contact met ons op in verband met de beschikbaarheid van de auto.