Terug naar het overzicht
Type: 350 in topstaat |245 pk |Automaat |Stoelverwarming + ventilatie + massage + memory |Leder |Cruise |Navi |Clima |P-sensoren V+A
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
KM stand: 149499
Bouwjaar: 2004
Prijs: € 17990,-
BTW/Marge: Marge


Een in topstaat verkerende, originele SL 350 in precies de juiste uitvoering! Volgens de traditie van de "Silver Arrows" uitgevoerd in de wat ons betreft beste kleurcombinatie voor deze auto’s met een Brilliant Silver Metallic exterieur en een blauw lederen interieur. In 2004 nieuw geleverd in Italië en in 2011 verhuisd naar Nederland.

Door de prachtig lopende 6-cilinder een genot om mee te rijden. Met de kap open een heerlijke weekend- en vakantieauto voor zomerse uitstapjes. Maar zeker ook een auto die gebruikt kan worden als "daily driver". Met de kap dicht is de SL350 een comfortabele, luxueze coupé met, vergeleken bij de 8-cilinders, een beperkt brandstofverbruik.

​Alle belangrijke optie’s zitten er op. Denk bijvoorbeeld aan ​het comand systeem met full-map navigatie, elektrisch verstelbare stoelen ​met memory ​functie, ​verwarmde stoelen, geventileerde stoelen en alsof dat nog niet genoeg is; massag functie op de bestuurdersstoel. Verder voorzien van elektrisch verstelbare en inklapbare spiegels, bi-xenon koplammpen, een cd ​wisselaar, telefoonboorbereiding en een mooie ​oude ​Nokia, automatische transmissie, climate control, cruise control, radio/cd-speler, en ga zo nog maar even door.

We horen graag van u!
Wanneer u geïnteresseerd bent in deze auto, vertellen we u er graag meer over. We spreken Duits, Engels en Nederlands. Neemt u contact met ons op via e-mail, whatsapp of telefoon?
Hartelijke groet,

Sloetjes Classic Cars
Telefoon: 0031-315651767
Whatsapp: 0031-638324820
Email: m.klaver@sloetjesclassics.nl
 
Over ons:
Top klasse klassieke auto’s & service

Bij Sloetjes Classic Cars zijn we altijd op zoek naar klassieke auto’s in perfecte staat. Al onze auto’s worden uitvoerig gecontroleerd in onze eigen werkplaats. Daarnaast streven wij er altijd naar om u van de best mogelijke service te voorzien.
Sloetjes Classic Cars is al ruim vijftig jaar een vertrouwd bedrijf in Nederland. Wij zijn een familiebedrijf in de Gelderse Achterhoek. We handelen persoonlijk en op basis van vertrouwen.

Exporteren / importeren
Koopt u vanuit het buitenland? Sloetjes Classic Cars helpt u bij het verzorgen van al het benodigde papierwerk voor alle bij ons aangekochte auto’s.

Verzending
De auto kan in elk land ter wereld worden afgeleverd. Veilig en tegen scherpe tarieven. Ofwel door ons, ofwel door een van onze partners. We kunnen vervoer over de weg, over zee of door de lucht regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en voorwaarden.

Komt u binnenkort de auto bekijken?
Leuk! U kunt het beste van te voren een afspraak maken. Dan weet u zeker dat de auto nog aanwezig is en dat we alle tijd voor u hebben. Bel of mail ons nu en we staan voor u klaar.

Wilt u s’avonds of in het weekend een auto bekijken?
Dat kan! Naast de reguliere openingstijden van maandag tot en met zaterdag zijn wij, op afspraak, ook savonds geopend.

Aankoopkeuring
U mag zelf zo lang als u wilt de klassieke auto inspecteren. Daarnaast bent u vrij om een aankoopkeuring uit te laten voeren door een onafhankelijke derde partij.

Financiering/verzekering
Wij helpen u graag bij het vinden van een passende financiering of verzekering bij uw klassieke auto. We werken samen met een betrouwbare aanbieder van financieringen en verzekeringen tegen scherpe tarieven.

Inruil/taxatie
Bij bezoek aan ons bedrijf heeft u altijd snel een gegarandeerd marktconform bod op uw inruil/inkoop-auto.

Meer foto’s
Doorgaans vindt u op onze website meer foto’s dan op de diverse advertentiekanalen. Kijk nu op www.sloetjesclassics.nl

Disclaimer
Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan VWE of Autobedrijf Sloetjes BV niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Neem altijd even contact met ons op in verband met de beschikbaarheid van de auto.